Beoordelingen van Mr. Sushi Nieuwegein

Recente recensies van Mr. Sushi Nieuwegein

4 sterren na 183 reviews

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en het eten werd precies op de gevraagde tijd geleverd. Top!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏼👍🏼👍🏼

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk alleen jammer dat ik mijn extra sojasaus niet heb ontvangen

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker..goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de middag al besteld met voorkeurtijdstip. Dit werd bevestigd maar lang niet gehaald....40min later sanafgesproken. Geen wasabi en gember ontvangen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima zoals we gewend zijn. We misten alleen de California roll. Hier kwamen we meteen achter maar niemand meer bereikbaar, niet telefonisch en niet per mail. Geen oplossing voor gekomen dus en daardoor wat te weinig sushi.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, alleen de boontjes waren vies nat en sappig.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er niet gekeken is hoeveel stokjes erbij moesten...

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemiddelde kwaliteit van de sushi. Niet heel smakelijk en Viel erg uit elkaar. Weinig variatie in het aanbod van boxen. Niet voor herhaling vatbaar. Helaas

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snelle bezorging!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi die wij tot nu toe hebben besteld. Wat warm moest zijn was warm, en koud was koud. Sushi en bijgerechten echt super lekker! Dikke aanrader!

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Hele aardige bezorger! En super lekkere sushi! Echt een aanrader! Heerlijk, ga zeker vaker bestellen!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschrikkelijk! Deel van mijn bestelling vergeten en vervolgens kan ik niet bellen want het telefoonnummer is niet in gebruik?? Heb dus niet alles gehad!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer stond netjes klaar op de afgesproken tijd

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en het was er ook snel! Top

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de valentines box besteld waar geflambeerde zalm nigiri in zouden zitten, maar het was normale zalm nigiri niet de geflambeerde waarvoor ik deze box koos. En Mr Sushi was niet te bereiken omdat het nummer niet in gebruik was.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en vers! Zelfs de sojabonen kwamen warm aan. Top!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, het was me ontgaan dat er een storm bezig was. Ondanks alles was de bezorger super vriendelijk en op tijd. Klasse en een top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Welke producten? Ik heb besteld, ik heb betaald, niks gekrijgen!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:06 besteld om het om 19:15 bezorgd te krijgen. Ruim op tijd dacht ik. 19:15 een belletje dat het binnen 20 min komt. Ik zei nog bel dan eerder ik zit met iemand die wat anders eet en die eet nu dus alleen... uiteindelijk om 19:45 bezorgd... beetje jammer. Ohja en helemaal geen soja saus meegeleverd

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ebi tempura (€4,50) die we hadden besteld en betaald, zat er niet bij. Dat kan natuurlijk gebeuren en dan zou je normaliter kunnen bellen en hem alsnog krijgen. Echter is er doelbewust gekozen voor een onbereikbaar nummer, want de verschillende nummers die ik heb geprobeerd te bellen waren allemaal niet in gebruik. Lekker klantvriendelijk (not) en makkelijk geld verdienen zo.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi. Bezorging binnen de aangegeven tijd

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Vriendelijke bezorger.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot veel andere berichten op tijd geleverd. Kwalitatief niet hoogstaand,maar ook niet verkeerd. Redelijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd gebracht en eten was lekker. Wij zijn tevreden.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk gegeten! Zal zeker vaker bestellen, jammie!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en 20 min eerder bezorgd dan verwacht, top!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed naar beschrijving over allergieën geluisterd. Op tijd & lekker ! Bezorger had wel iets vrolijker gemogen ;)

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Heerlijke verse sushi! Besteden aandacht aan de opmerkingen bij een bestelling. Aanrader!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, erg lekker. Hopelijk blijft het deze keer wel goed gaan.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is wederom erg smakelijk! Echter was er met mijn bestelling iets niet goed gegaan waardoor ik telefonische contact probeerde te zoeken.. Helaas blijken 2 gevonden telefoonnummers (via Google en het nummer in de bevestigingsmail) buiten werking te zijn. Dat is dus wel even een aandachtspuntje, maar gelukkig is uiteindelijk alles goed gekomen!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden :). Mooi op tijd gebracht, goed verzorgd en alles lekker vers! Heerlijk, we hebben genoten.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker,bezorging duurde een uur maar was van te voren aangegeven dus prima.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle Geleverd en heerlijk gegeten

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed! Netjes op tijd en de sushi was heerlijk!

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging en de Sushi was heerlijk

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed en vers uit en smaakte ook precies zo, smaakte heerlijk!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles vers en warm, heerlijke sushi!

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de lekkere sushi vandaag helaas eerst een verkeerde bestelling ontvangen. Aangezien ze telefonisch niet bereikbaar waren (nr. niet in gebruik..) moesten we daardoor alsnog naar de zaak toe.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar, was heeeeerlijk en zeer vriendelijk personeel (Mr Sushi Nieuwegein).

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou na een uur bezorgd worden maar was er pas na 70 minuten, en de gyoza die we besteld hadden was niet geleverd in de plaats daarvan hadden we koude(?) loempia's? Verder was alles heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim 1,5 uur werd ik gebeld dat het druk was maar dat de bestelling de deur uitging. Ter compensatie werden mij loempiaatjes aangeboden. Geen loempiaatjes en alle warme spullen waren inmiddels koud. Deze keer was geen succes.

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi waren heel lekker jammer dat de avocado iets bruin was geworden. De bezorging was iets later maar ze hebben netjes gebeld

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Er was wel iets vergeten wat wel besteld was. Tel.nr. is echter niet bereikbaar (nr. is niet in gebruik), hierdoor helaas niet kunnen na laten bezorgen.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er geen soja bij en geen stokjes

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker weer 👍👍👍

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service Snelle bezorging Vriendelijk personeel Heerlijke Sushi Goede prijs/ kwaliteit verhouding

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Bestellen regelmatig en het is altijd lekker

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en erg lekker! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Goede kwaliteit ingrediënten.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur gewacht op onze bestelling. We hebben 3 verschillende telefoonnummers op de site gevonden, om na te vragen hoe lang het nog ging duren. Alle drie de nummers waren buiten gebruik. Hele slechte service. Nooit meer, zonde want sushi is oké.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi om te bestellen!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu was de bestelling oke, vorige bestelling was drama en dat is nooit netjes opgelost.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel, maar weer miste er iets. Ik wilde het nakijken maar bezorger verzekerde me dat alles erin zat. Zaak zelf was niet te bereiken.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!! Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en vers! Waren ietsje later, maar keurig van te voren even gebeld. Bezorger was ook erg vriendelijk en beleefd aanrader!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect! Zelfs bezorgd vóór de aangekondigde bezorgtijd. Helemaal top!

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was op tijd en omdat ze een actie hadden zal ik een extra sushi roll erbij krijgen deze heb ik niet gehad lekkere actie NOT.! En dan probeer je contact met ze te krijgen door te bellen nou geen gehoor beetje jammer weer

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker al was deze keer de nori wat taaier dan anders... en een tip voor de volgende keer... als je voor 40 euro aan sushi besteld mag er best wel wat meer sojasaus meegegeven worden... 1 klein flesje is ECHT veel te weinig!!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange bezorgtijd ,ik heb 1,5 op mijn eten moeten wachten en ze zijn niet bereikbaar en na dat ik mijn bestelling heb ontvangen heb ik ook nog de verkeerde bestelling gekregen ...Heel slecht!!!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al jaren klant van Mr. sushi. De kwaliteit is sinds een paar maanden heel erg gedaald, de prijzen zijn gestegen en de bezorging dat gratis was is het nu betaald. Het is jammer vooral van de kwaliteit (sushi’s zijn kleiner geworden en niet meer goed gevuld).

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is elke keer vers en erg lekker. Deze keer waren ze vergeten de gyoza te bezorgen, dus die werden netjes nageleverd met een extraatje. Super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeker op tijd en het smaakte heerlijk toppie

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker Ik moet nog even contact opnemen, omdat er 1 ding ontbrak Dat was wel jammer... Ik ben benieuwd hoe hiermee omgegaan wordt De sushi die warm bereid wordt, was nog echt warm Aangezien de recensies vaak negatief zijn als er bezorgd wordt, zou ik adviseren om de sushi op te halen

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi ! Haal het er altijd Ze waren wat vergeten maar dit is super opgelost ! Thanx en tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

prima niets op aan te merken en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker. Helaas zat er geen wasabi bij. Had een tijd afgesproken en ze waren 30 min tevroeg. normaal maakt het niet uit maar vandaag wel.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijke sushi!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijke sushi, lekker vers. Wij hadden een mega grote bestelling. De bezorger belde om te zeggen dat hij 10 min later zou komen (wat achteraf niet eens zo was) Binnen 50min hadden wij onze bestelling thuis. Helaas miste er wat bij onze bestelling, 1 telefoontje en er werd meteen geregeld dat het nabezorgd werd (+ een extra'tje er bij) Alleen maar lof voor de nieuwe eigenaar!! Super!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. De zalm/avacado maki had een chemische bijsmaak? Rest van de sushi was wel erg lekker.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Zelfs op maandagavond!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg bijzonder Vandaag besteld op de site van mr sushi Helemaal vanuit Culemborg naar Nieuwegein gereden bleken ze dicht te zijn op dinsdag ? Gelukkig hebben wij contant aangevinkt anders waren we nu 32 euro minder rijk! Duidelijker aangeven of jullie gesloten zijn of niet want je kan gewoon bestellen ook op de dinsdag?!

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, jammer dat deel van de bestelling er niet bij zat. Is wel goed opgelost maar moesten we wel een uur op wachten. Zal een incident zijn hoop ik.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, ‘zo snel mogelijk’ was een uur lang... Verkeerde sushiroll erbij. Kip ipv zalm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere smaak, zag er netjes uit. Hebben er weer van genoten.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een keertje te laat: mooie korting gekregen! Bedankt, mr Sushi!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, Gisteren waren helaas mijn gebakken garnalen koud, niet eens lauw maar gewoon koud. Dat vond ik wel erg jammer. Ben ik niet van jullie gewend. Tevens ontving ik iets voor half tien savonds een mail met de mededeling dat mijn bestelling onderweg is. Deze had ik half 8 ongeveer ontvangen. Dus dat hebben jullie ook niet goed op orde.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren wat later maar het was druk, daar heb ik begrip voor. De rijst vind ik bij jullie super lekker niet te plakkerig of te veel. Goed van smaak en lekker vers

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg tevreden met hoe de bestelling verlopen is! Snel geleverd, heeerlijke sushi en goede service! Top, ik zal hier zeker terug komen

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk weer als van ouds. Héérlijke sushi. Had gekozen voor ophalen en stond klaar op afgesproken tijdstip . Had ook nog gebeld ivm vorige slechte ervaringen en telefoon werd direct beantwoord door vriendelijke dame. nieuwe eigenaar suc6 en deze bestelling geeft mij weer vertrouwen en gaan hier weer vaker bestellen!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgen en wij hebben heerlijk gegeten

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas mijn gratis rol vergeten...

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds de nieuwe eigenaar kwaliteit verbetert en vooral de bezorgtijd!! Ga hier nu weer vaker bestellen.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde bijna DRIE UUR! Toen we na ruim twee uur belden om te vragen wanneer het bezorgd zou worden, kreeg ik te horen dat de bestelling al de deur uit was. Echter duurde het vervolgens nog drie kwartier eer de bezorger kwam, waardoor ik toch eerder het gevoel kreeg dat de bestelling vergeten was. Het eten was heerlijk, de afhandeling van de bestelling en de bezorging liet zeer te wensen over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld en weer zeer tevreden. Werd gebeld dat 1 artikel was uitverkocht en werd een alternatief voor geboden. Is zeker niet de laatste keer dat we hier besteld hebben!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte prima, vond alleen de hoeveelheid sushi die ik besteld had en hoe weinig soya saus en gember werd geleverd erg weinig.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helft van de bestelling ontbrak. Kwartier lang proberen te bellen. Niemand die bereikbaar is. Uiteindelijk iemand te pakken gekregen. Toen is de rest geleverd, maar zonder excuus.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest wel even wachten op de sushi, maar dat snap ik. De sushi was heel lekker en het wachten waard!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer 2 uur op me eten gewacht ! Heel jammer dat dit zo achter uit is gegaan !!!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden 17:30 afgesproken kwam rond 18:20 aan , alles super koud natuurlijk 2 keer besteld 2 keer hetzelfde probleem . Was voor ons de laatste keer ! ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks alle negatieve recensies op de website toch besteld incl. bezorging en vooraf betaald. Spannend hoor, maar maaltijd werd keurig 10 min. voor de afgesproken tijd bezorgd en sushi's smaakten goed! Voor ons voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 20 minuten langer qua bezorging. Opzich niet erg als de sushi goed is, helaas viel bijna elk stukje uit elkaar waardoor ik maar met een lepel ben gaan eten. Smaak was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.30 uur eten besteld, 19.55 uur gekregen. Anderhalf uur is veels te lang!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten top maar weer ruim ander half uur gewacht en de vorige keer ruim 2 uur .. dat kan echt niet!!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en vers. We werden netjes gebeld dat ze iets later kwamen met de bestelling. Ze waren wel 1 gerecht vergeten ?.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke sushi! Ik had express al rond 16u besteld om zo om 18u de sushi te laten bezorgen (had verwacht dat het wel druk zou zijn zaterdagavond) de sushi werd zelfs al om 17:50 gebracht! Bedankt voor de lekkere sushi ???

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.00 uur besteld en pas 3 uur laten mijn bestelling gekregen. Dit keer was de sushi niet lekker zoals bij de eerste bestelling. Ik bestel niet meer!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima maar dan heb je recht op gratis rollen. En dan zitten ze er niet bij. Dan ga je bellen misschien wel 7x en dan word er helemaal niet opgenomen. Verschillende nummers gebeld maar geen reacties. Dus dat vind ik slecht dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had mijn bestelling 99289GVV geplaats om 18:57 met als bezorg tijd: zsm... helaas kwam mijn bestelling pas 21:18 en had ik 20:45 Een afspraak hierdoor kon ik pas eten om 23:00 ik Baalde hier enorm van en heb dit al vaker meegemaakt met dit bedrijf, de sushi is verder wel heel erg lekker

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de loempia’s koud waren en dat de bezorger terug moest omdat hij niet genoeg wisselgeld had.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorging en heerlijk sushi. Top!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, sushi smaakte goed!

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar wel Half uur te laat

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanmorgen vroeg besteld met als aflevertijd 17.45. Om 17.15 werd ik gebeld dat er geen kiploempia’s meer waren en kreeg de vraag of ik mini loempia’s wilde... nou oké. De bestelling werd pas om 18.15 bezorgd. De mini loempia’s zijn goedkoper dan de kiploempia’s maar geen geld terug. Het gaat mij niet om die euro maar om t principe. Ook was de Gyoza keihard. Ik heb hier nu 4x besteld waarvan t 2x niet best was! Erg jammer.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 1,5 uur te laat bezorgd.. gebeld en ze zouden er gauw aankomen, toen nog een uur moeten wachten..

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Kip in de yakitori roll was te droog en de garnaal in de tempura ebi roll te zacht. Verder was alles weer lekker ?

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bestelling was niet compleet. Telefoonnummer op de bon en online factuur kloppen niet. Resterende is 40 minuten later geleverd. Er was beloofd iets extra’s erbij te doen maar dat zat er niet bij.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat prima. Bezorging was op tijd. Kwaliteit uitstekend. Als je voor de eerste keer besteld, is de omschrijving van de te bestellen box nog erg onduidelijk.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er staat op de site eerste bezorg tijd 19.15 uur. Ik doe zo snel mogelijk. Dan wordt ik pas om 20.00uur gebeld dat de bezorging uitloopt. En dan wordt het pas om 20.20uur bezorgd. Dat vind ik een slechte service bel dan eerder. Dus dat moet beter.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed aanbod, fijne kortingen en goede prijs kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was met een half uur klaar. Met het afhalen hartelijk geholpen en de sushi was erg lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 20 minuten te vroeg, maar liever dan te laat. Sushi was heerlijk vers. Ebi tempura was nog warm.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duure erg lang

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het 11/2 uur duurde en de warme gerechten maar net lauw waren. Verder was de smaak prima

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Netjes gebeld dat de bezorging later zou zijn, was uiteindelijk alleen wel heel erg laat.

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snelle bezorging.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gratis rol is niet geleverd. Het telefoonnummer wat op internet, op de bon en op de flyer staat is buiten dienst. Waardoor geen contact kunnen zoeken.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd, helaas niet compleet. Bedrijf was telefonisch niet bereikbaar toen er naar toe gereden Keurig opgelost met een extra rol

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw niet compleet. Temaki half uur later nageleverd. Jammer kost jullie tijd. Doe iets aan de eindcontole voor de bestelling mee gaat met de bezorger. Is bijna altijd hetzelfde verhaal

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Wat wel jammer was is dat er bij de loempia geen saus was zoals op het plaatje stond. En ik zou een gratis roll sake bij mijn bestelling krijgen stond op de site. Ik kon zelfs kiezen welke roll maar hij zat er niet bij. Dus eigenlijk werd je verrast van te voren met iets extra's wat uit eindelijk ook een verrassing was dat het er niet bij zat. Ook duurde het lang voordat het eten er was. Toch zonde want het eten was wel lekker.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker maar het bezorgen is slecht geregeld. We moesten slechts 2 uur en een kwartier wachten op ons eten..

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima sushi en ook snel bezorgd.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi, jammer dat de bestelling niet compleet was. Wel snel nageleverd.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling niet compleet: ebi tempura roll & sashimi zalm ontbraken. gebeld en het zou nageleverd worden + extra ter compensatie. Heel snel werd er na geleverd. Helaas opnieuw niet compleet. 3 karige plakjes sashimi in plaats van 6? Ook geen beloofde extra. Helaas is het de laatste paar keer al steeds incompleet. Kreeg vandaag sterk het gevoel alsof ik niet geloofd werd. Beloofd is volgende keer gratis sashimi. Ben benieuwd. Sushi is wel altijd van goede kwaliteit. Hoop dat voortaan beter controleren voordat ze wegrijden.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een uur voordat ik mijn eten eindelijk had

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact met u gehad :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur gewacht?

Reactie van Mr. Sushi:Beste RJB, wij hebben zojuist contact met u gehad :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 4 personen is het bakje sojasaus wel erg weinig. Volgende keer graag iets voller doen. Voor de rest weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede lekkere verse sushi, vriendelijke bezorgers en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Heerlijk en snelle bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top. Een leuke actie dat je gratis sushi krijgt bij een bepaald bedrag. Maar 1 puntje om te verbeteren dit was wat te weinig Soya saus. Maar wij bestellen uiteraard weer! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was weer super. Levering stipt op tijd. Ze waren iets vergeten en dat was er binnen 15 minuten nageleverd. Echt super!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel. aardige bezorger. En de sushi was heerlijk. Een echt aanrader om bij jullie te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 1e paasdag binnen 45min, prima dus. Sushi was vers en lekker. Family box heeft gevarieerde sushi, maar de tempe mag vervangen worden. Genoeg soya erbij. Volgende keer bestellen we weer hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker. Alleen de beloofde gratis ebi roll is niet geleverd. Dus hadden we te weinig helaas

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi was goed. Ook de loempia was goed gevuld en lekker krokant. Helaas werden er geen stokjes meegeleverd (ondanks aangegeven), was er te weinig soja en werd er een verkeerde roll meegegeven. Wel top dat er in Houten wordt bezorgd vanuit Nieuwegein!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging van 25 min. Eten was heerlijk zoals altijd!!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi! Heb voor de 2e keer besteld hier, lekker vers!

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste. netjes gebeld, dat een probleem met de auto was en bestelling wordt iets later. dan zie ik geen probleem

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vijf minuten nadat er was aangegeven dat we onze bestelling wilde hebben werd er gebeld dat het iets later werd. Netjes om zo snel al contact te worden om dit bericht door te geven.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde wat langer, maar daar werden we netjes voor gebeld. Met bezorging kregen we excuses voor de vertraging. Sushi netjes verpakt en erg lekker en vers.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste periode drie keer rond 8 uur en half negen op maandag en dinsdag laten bezorgen. De bezorging is altijd te laat. Terwijl je een uur of langer van te voren besteld. Gister waren van de twee garnalen in de sushi er maar 1 vers en krokant. Jammer!

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en mooi op tijd

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bezorging eigenlijk nul sterren. De eerste keer met tijdstip ingevuld , 40 min later kwam t pas. De andere keer zo spoedig mogelijk , duurde t bijna 2 uur. Qua sushi niet aan shizen of goya is dit echt minder .

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd super lekker, maar het gebeurd wel vaak dat de bestelling een half uur te laat is. Ik wordt hier dan wel over gebeld dat vind ik wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 19:03 besteld en om 20:50 ontvangen dit kan niet de bedoeling zijn

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde alleen een half uur langer als gepland dus de volgende keer de tijd een half uur eerder dan hebben we t op tijd?

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wisten dat het druk was, en dat het misschien een uur ging duren. Uiteindelijk kwam de bestelling pas na 2 uur........ beetje jammer